Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил прекрати наказателното производство

...
Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил прекрати наказателното производство
Коментари Харесай

Убиец умря на път за делото си в Кюстендил

Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил приключи наказателното произвеждане по делото за убийството на 63-годишната Райка Димитрова от Кюстендил, заради гибелта на подсъдимия, Сашо Димитров, на 66 година

Според импортирания от Окръжна прокуратура Обвинителен акт, той бе обвинен за това, че на 18.01.2020 година, в апартамент, в кв. „ Герена “ в Кюстендил е съзнателно умъртвил 63-годишната си брачна половинка, като убийството е осъществено с особена свирепост.

След като се напил порядъчно, брачният партньор наръгал няколко пъти с нож жена си. После изчистил кървавите следи, облякъл я с нови облекла и се обадил на погребална организация. Пристигнала служителка обаче видяла пострадванията по тялото и подала сигнал в полицията.

Съдът одобри писмени доказателства, от който излиза наяве, че подсъдимият е умрял на 26.04.2021 година, по време на привеждането му от пандиза в Бобов дол, където търпи мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, към бранш „ Арести “ в Кюстендил, за присъединяване в днешното правосъдно съвещание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР