Петчасова програма ще предложи Здравей, България“ на националния празник 3

...
Петчасова програма ще предложи Здравей, България“ на националния празник 3
Коментари Харесай

Разширено издание на „Здравей, България“ на 3 март

Петчасова стратегия ще предложи „ Здравей, България “ на националния празник 3 март. Разширеното издание на утринния блок ще продължи от 07:00 ч. до обедната емисия вести в 12:00 ч. с забавни тематики и събеседници.

В студиото в София водещите на „ Здравей, България “ Мира Иванова и Виктор Николаев ще посрещнат авторитетни посетители, коментатори и известни българи.

Водещият Христо Калоферов ще направи феновете съпричастни с честванията на 144-тата годишнина от Освобождението на България на връх Шипка , а журналистът Анна-Мария Конова ще предава от церемонията по издигането на българския народен трикольор при паметника на Незнайния войник в София.

Кореспондентите на NOVA ще проследят отбелязването на 3 март в цялата страна.

В разширеното издание на „ Здравей, България “ настояща информация за протичащото се в Украйна феновете ще получават от директните включвания на специфичните пратеници на NOVA. Николай Дойнов и операторът Росен Илиев не престават да наблюдават военната обстановката там и да демонстрират разкази от първо лице на хора от най-засегнатите региони. А репортерът Благой Цицелков и операторът Николай Кънчев описват за протичащото се на румънско-украинската граница.

Не пропускайте разширеното издание на „ Здравей, България “ на 3 март от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР