Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов

...
Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Хора на Бербатов нападнаха Боби Михайлов

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов за президент на БФС съобщи, че актуалният необут на футбола ни Борислав Михайлов е употребявал служебното си състояние, с цел да принуди клубовете да подпишат контрадекларация, с която да се отметнат от настояването си за привикване на ексклузивен Конгрес на централата.

Това са думи на Величков пред Дарик и dsport:

" " Основата на този сигнал е реакцията на БФС, откакто бе импортирана подписката с искане на Конгрес, която е подписана от повече от 1/3 от клубовете. Вместо да стартират те да ревизират тази подписка, почнаха да се занимават с други неща. Мигновенно клубовете, които са се подписали под настояването за Конгрес бяха атакувани от районните ръководители на футболния съюз с искане за даване на контрадекларация за анулация на това тяхно искане ".

" В един миг ще изкарат хората, които са принуждавани да вършат това отговорни, че надали не самодейно те са почнали да тормозят клубовете, които са поискали привикване на ексклузивен Конгрес. Бих попитал сътрудниците от футболния съюз - по какъв начин биха реагирали, в случай че се окаже, че Борислав Михайлов, самообявил се за президент на БФС, защото още не е вписан като подобен, е създател и директен реализатор на тези практики, възползвайки се от служебното си състояние? ".

" В съответния случай става въпрос за сезиране на Прокуратурата по повод, персонално на Борислав Михайлов, по тази причина че е той е употребявал насила възползвайки се от служебното си състояние. В момента виждаме накъде отиват нещата - сътрудниците от БФС стартират да споделят, че не знаят по какъв начин по този начин зоналните ръководители са си разрешили това, че те не толерират тази процедура ".

" Бих попитал и: " Ако ръководителят на Зоналния съвет в Бургас е бил отхвърлен за сходни практики, защо са отстранени ръководителите на зоналните препоръки в Благоевград и Плевен? ". Това са двата района, в които настояването за Конгрес е с най-голяма поддръжка. Знаят ли кой е създател на тази контрадекларация, която бе готова и прилежно публикувана към зоналните препоръки. Това са все въпроси, на които би трябвало да отговорят, в случай че желаят да бъдат почтени до дъно, в което малко се колебая ".

" Очакваме Прокуратурата да си свърши работата, да организира следствие и да разгласи някакви резултати. Така или другояче дневният ред на футболната общност е явен. Напрежението е задоволително огромно. Ясно е, че клубовете желаят Конгрес. Ясно усетихме това въодушевление от нашите срещи в страната. Хората не желаят това управление, желаят смяна. Голяма част от тях се опасяват. Една част излязоха напред и видяхте какво стана - мигновено репресии, мигновено офанзива към тях ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР