Петър Атанасов коментира ситуацията, в която се намират родният и

...
Петър Атанасов коментира ситуацията, в която се намират родният и
Коментари Харесай

Петър Атанасов: Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров са точните хора за българския футбол

Петър Атанасов разяснява обстановката, в която се намират родният и международен футбол.

Ето какво сподели нападателят на Ботев (Враца):

" Аз персонално не виждам метод да се оцелее по време на такава пандемия, по принцип президентите си дават парите просто за наслаждение и доста рядко да има някъде президент който си възстановява вложеното.

Лично аз по време на карантината заран упражнявам в домашни условия, колкото е допустимо и по-късно денят ми минава в игри на карти, шах и ФИФА, и по този начин всеки ден.
Трябва да се трансформират доста неща, би трябвало доста да се акцентира на школите, тъй като децата са нашето бъдеще и би трябвало доста повече реклама и повече внимание на българските футболисти, тъй като хората в България си обичат родното и се радват на родното.

С толкоз доста чужденци на всички места, хората си споделят: " Какво да ги виждам тия, няма смисъл ". Общо взето би трябвало да се заложи доста повече на българското.

За мен отпред би трябвало да застане човек като Димитър Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров, хора с въздействие и благоприятни условия, хора - мъжкари, които нямам доверие да се поставят на даден тим ", сподели Атанасов пред " Evima sport ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР