Петър Андронов беше избран за Банкер на годината за пети

...
Петър Андронов беше избран за Банкер на годината за пети
Коментари Харесай

Петър Андронов избран за Банкер на годината за пети път

Петър Андронов беше определен за " Банкер на годината " за пети път в своята кариера на гала, проведена от в. " Банкер ", оповестиха от KBC Group - България. Наградата е била връчена от Кирил Петков, някогашен министър на стопанската система и сегашен народен представител в 47-ото Народно заседание. Петър Андронов получава оценката в годината, в която беше назначен на най-високата позиция, заемана в миналото от българин в една от водещите финансови групи в Европа - KBC Group, се акцентира в прессъобщението.

Призът " Банкер на годината " идва като най-високо самопризнание за извоюваното доверие на белгийската група, която му повери бизнеса си в главните си пазари България, Ирландия, Словакия и Унгария в качеството му на основен изпълнителен шеф на " Международни пазари " и член на Управителния съвет на KBC. По-рано през годината той зае и позициите на ръководител на Надзорните препоръки на ОББ и ДЗИ. 

Три от купите " Банкер на годината " Петър Андронов получава след едни от най-значимите вложения на KBC Group у нас. Първият си приз взима още през 2009 година, директно след придобиването на СИБАНК от белгийската група, а през 2018 и 2021 година наградите следват надлежно сполучливото обединяване сред ОББ и СИБАНК и оповестяването на желанията на KBC Group да придобие " Райфайзенбанк " в България след нужните регулаторни утвърждения. 

Петкратният притежател на купата " Банкер на годината " (2009, 2015, 2018, 2020 и 2021 г.) е  и победител в конкурса  " Мениджър на годината " през 2015 година, притежател на Приз " Буров " за банково ръководство (2018 г.), " Мистър Икономика " (2016 г.) и мн. др. Носител е на кралски медал на Кралство Белгия (2016 г.). 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР