Петък, 18 февруари - Слънцето преминава в знака на РибиТози

...
Петък, 18 февруари - Слънцето преминава в знака на РибиТози
Коментари Харесай

Петък, 18 февруари - Слънцето преминава в знака на Риби

Петък, 18 февруари - Слънцето минава в знака на Риби

Този петък Слънцето минава в съзвездието Риби и качествата, с които се свързва Нептун – шефът на този знак, ще се окажат значими за вас.

Става дума за емпатията, вярата, творчеството, находчивостта. Планетите Юпитер и Уран са ситуирани по този начин една по отношение на друга, че може изненадващо да ви се случи нещо позитивно. Може да имате неочакван триумф или проблясък – гениална концепция!

Ето какво да чакат представителите а обособените зодии:

Овни , през днешния ден е добър ден да инвестирате в някакъв предпочитан за вас план. Успешната ви активност ще ви помогне да увеличите въздействието на компанията си и даже съперниците ви да се поинтересуват от успеваемостта на вашите способи на работа.

Телци , всичко, с което през днешния ден се захванете, ще върви необикновено добре. Дори и в случай че ви се коства, че целият ви бизнес ще рухне, ще имате невероятния късмет да си намерите асистент и консултант, който ще ви помогне да се завърнете триуфмално на сцената.

Близнаци , през днешния ден ще бъдете сурови към подчинените си. Имате учредения, само че въпреки всичко поинтересувайте се за какво те не се оправят с работата и за какво са толкоз флегматични. Възможно е виновността да е напълно тяхна и в случай че намерите доказателства за това - дано работят в почивния си ден!

Раци , скоро се чака да получите нарастване на заплатата, тъй че даже не се опитвайте да почивате на остарели лаври. Изненадайте всички с точността си и с безупречното осъществяване на предоставените ви задания.

Лъвове , ще сте изключително разконцентрирани и склонни да се поддавате на операции, както и самите вие ще бъдете изкушени да излъжете бизнес сътрудниците си. Не го правете – тъкмо през днешния ден има сериозен риск да се оплете в лъжите си.

Деви, през днешния ден ще вършиме най-хубавите прогнози, тъй като ще разбирате протичащото се към вас в неговите най-фини нюанси.

Везни , през днешния ден бъдете внимателни – по-добре е да не подписвате контракти. Осланяйте се най-много на интуицията и на вътрешния си глас и не си позволявайте да прекалявате с алкохола.

Скорпиони , през днешния ден ви чакат приятни срещи с другари от предишното. Ще се радвате на доста блестящо въображение и може да започнете да пишете книга, да рисувате картина или да напишете музика за ария. Ще станат шлагер!

Стрелци , тези от вас, които се занимават с търговия, през днешния ден имат шансове да се похвалят с огромни облаги. Звездите им подсигуряват увеличение на продажбите и нови клиенти.

Козирози , в работата ви ще ви ценят поради старанието и силата, която влагате във всяко нещо, с което се захванете, само че през днешния ден съществува риска за репутацията ви. Контролирайте страстите си. Не провокирайте в бизнес сътрудниците и сътрудниците си единствено яд и неспокойствие.

Водолеи , през днешния ден ще ви разгласят за царя на купона. Дори и целия ден да сте работили като вол, вечерта ще вдигнете ужасно празненство, което ще продължи до сутринта и за което ще се приказва седмици наред.

Риби , в случай че сте се трансформирали в любимци на шефовете, не си създавайте спомагателни спорове с сътрудниците. Опитайте се да се превърнете в изкусен медиатор – това ще е добре освен за вас, само че и за компанията като цяло.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР