Петък 13-и е ден като другите – не бива да

...
Петък 13-и е ден като другите – не бива да
Коментари Харесай

Нумероложка разтълкува каква дата е петък 13-и

Петък 13-и е ден като другите – не трябва да се фокусираме единствено върху неприятното. Това споделя пред Фокус нумерологът Ели Маринова.

„ Във всеки един миг по света се случват и положителни, и хубави неща. Важното е ние към какво фокусираме вниманието. В един петък 13-ти могат да се случат чудесни неща, само че когато съзнанието ни е фокусирано към неприятното, надлежно единствено то се вижда “, разяснява Маринова, представена и от Пик.

Тя посочи, че всички месеци, чийто първи ден се пада в неделя, имат петък 13-и, като в една година може да има единствено един, а може да има и три месеца. „ Това значи ли, че в случай че има три месеца с петък 13-и би трябвало да си посипем главите с пепел, да разкъсаме облеклата, да стартираме да жалеем и да се тръшкаме? Няма единствено положителни и единствено неприятни цифри. От друга страна, ни се случва това, в което имаме вяра ние. Така провокираме и положителното, и неприятното в живота си. Ако имам вяра, че в петък 13-и иска ми се случи нещо ужасно, то от нещо дребно може да произлезе нещо огромно “, добави нумерологът. 

Ели Маринова дефинира петък 13-и като елементарен ден. „ Края на работната седмица, ден на майстора. Не виждам нищо неприятно да се случи. Това е един ден като другите, единствено че през него се фокусираме в една точка – неприятното на 13-и. Не бива да го вършим. Не бива да демонстрираме фанатизъм по повод единствено на едно нещо изборно. Денят е пъстър, цветен, прекрасен есенен, топъл, като всеки един елементарен ден, в който се случват най-различни неща “, добави тя. Нумерологът акцентира, че има отношение към петък 13-и и нормално поучава хората да не се опасяват от датата. „ Каквото си помислиш, това може да ти се случи. В каквото вярваш, това ти се случва. Ами дано да имаме вяра в положителните неща “, сподели още Ели Маринова. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР