Пет месеца след нападението с макетен нож над 18-годишната Дебора

...
Пет месеца след нападението с макетен нож над 18-годишната Дебора
Коментари Харесай

31 страници е обвинителният акт срещу Георгиев, обезобразил “по мъчителен начин” Дебора

Пет месеца след нападението с макетен нож над 18-годишната Дебора от Стара Загора, Районната прокуратура в града внесе в съда обвинителния акт по делото. На обвинения Георги Георгиев са повдигнати три обвинявания, заяви.

31 страници е обвинителният акт против Георгиев. От прокуратурата оповестиха, че са направени 6 експертизи от 20 движимости лица. А действието, осъществено от Георги Георгиев, е по изключително непосилен за потърпевшата метод.

За първото обвиняване законът планува отнемане от независимост от 2 до 10 години. Второто е за това, че на 26 юни Георги остригал косата на момичето с машинка като използвал за това мощ - удар с пестник. Законодателят планува до 6 години отнемане от независимост.

Трето обвиняване - на 6 пъти мъжът се е заканил с ликвидиране на потърпевшото момиче. Законодателят е планувал отнемане от независимост до 6 години.

Към момента обвиненият Георгиев е с мярка за неотклонение задържане под стража. Предстои Районен съд Стара Загора да насрочи разпоредително заседание по импортирания обвинителен акт от страна на Районна прокуратура Стара Загора.

Бруталното нахлуване над 18-годишната Дебора с макетно ножче и обезобразяването ѝ провокираха вълна от неодобрение и митинги под мотото " Нито една повече ". Пет месеца след нападението Дебора последователно се възвръща както физически, по този начин и душевен от преживения смут.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР