Пет кончета са били откраднати от пасище между Брестовица и

...
Пет кончета са били откраднати от пасище между Брестовица и
Коментари Харесай

Откраднаха 5 кончета за езда край Пловдив, собственикът им проследи 3 км дири до асфалтов път

Пет кончета са били откраднати от пасбище сред Брестовица и Първенец. За кражбата заяви притежателят им Любомир Гатев. Мъжът споделя, че се грижи за кончетата от повече от 10 години. Освен че се употребяват за езда, кончетата са станали членове на фамилията на Гатев.
Прочетете още
" Заварих разрязани с нож въжета. Беше валяло и наблюдавах стъпките им на 3 километра от пасището. Там има асфалтов път към село Първенец. Там изгубих следите ", споделя Гатев. Той незабавно се е свързал с полицията. За страдание все още няма никаква информация за кончетата.

Гатев споделя, че в другояче спокойния регион, до момента подминаван от апаши, към този момент постоянно се разхождат представители на малцинствения етнос.

" Те са ми като деца, виждам ги от повече от 10 години. Само като си помисля, че цените за кг месо на кон сега доближава 4 лв., се усещам извънредно отчаян да ги открия. Обадил съм се и на кланици да ги предупредя, в случай че им докарат някое от кончетата ", споделя още Гатев.

Кончетата са изчезнали на 20 декември. Собственикът им моли, в случай че някой ги види или има каквато и да е информация за тях, да го потърси на телефон 0892363940.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР