Пет години Румен Радев мрази България. Още на старта на

...
Пет години Румен Радев мрази България. Още на старта на
Коментари Харесай

Геноцидът на Румен Радев, българомразеца

Пет години Румен Радев ненавижда България. Още на старта на мандата си разгласи родината ни за тресавище.

Неприкрито мразеше и народа си - обвиняваше повече от половината българско население, че не прави оценка неговия талант и продължава да дава доверие на ГЕРБ на всички вероятни избори.

Накрая даже разгласи война на над 1 млн. българи, на държавните институции, на правовия ред и, размахвайки пестник, взриви мира в отечеството.

Нима всички ние не живяхме това и не го знаехме? Нима е изненада днешният безпорядък в България за всеки, който не си е затварял очите: за генезиса на Радев, подмолно, а сетне и намерено подвластен от Държавна сигурност; за опитите му за прелом, с които опита да потули шпионските и корупционните афери със забъркани лица от екипа му; за главната му цел да овладее всички управляващи и да диктаторства еднолично без значение от цената?
свързани новини130079на 13.05.2021722622на 07.02.2021
Знаехме и вие знаехте. З ащото ПИК от месец юли 2016 година не стопира да сигнализира това и разкрива в задатък точка по точка сатанинския проект на Радев и произлизащите от него последици, наред с убиващата свободното схващане агитация с подправени вести във възхваляващите го уеб сайтове и групи в обществените мрежи.

За това днешният геноцид над народа ни на едноличния деспот и българомразец Румен Радев не е изненада. Той в никакъв случай и по никакъв метод не е показвал за 5 години и най-малка съпричастност с болките и проблемите на хората, нито с рецесиите в страната - мигрантска, енергийна, здравна, решавани в годините от Бойко Борисов. Не го направи и в този момент по време на ръководството си, когато за хляба си, изкаран с почтен труд, под прозорците му се молят хиляди българи от разнообразни сектори.
свързани новини125611на 20.10.2020
Та той от проблемите в фамилията и със личните си деца не се трогва?!

И няма за какво да се надяват през днешния ден българите, че себелюбецът може да се трансформира в нещо друго и да се трогне от всеобщата гибел, провокирана от ръководството му.Той от раждането си единствено употребява от страната и обществото и е лаком да продължи да го прави в още по-големи размери.

Ако си бяха отваряли очите, щяха да знаят какъв е неизбежният резултат от завладяването на властта от Румен Радев - превърната в тресавище и унищожена България, обуначено и навряно в ъгъла от боязън и обърканост общество, умиращи без вяра човеци.

След 6 месеца безучастие и съдбовни неточности във всяка сфера, през днешния ден към този момент е късно за каквито и да е ограничения, с изключение на една. Мярката би трябвало да бъде взета от народа, не еднолично, а целокупно - Румен Радев да бъде изпъден неотложно от поста си бараба с некадърните си протежета.

Не на 14 ноември с углавен избор, а в този момент и незабавно!

Защото до изборите ще изгинат във войната му още хиляди, а до момента в който сдаде поста на 22 януари - десетки хиляди! Може ли най-бързо топящата се страна в Европа да си разреши да губи стотици българи в репродуктивна възраст, умиращи поради безхаберието на един човек?

Отговорът лежи на съвестта на всеки от нас, който мълчи пред геноцида на българомразеца Румен Радев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР