Песимист съм относно формирането на правителство в този парламент. Трябва

...
Песимист съм относно формирането на правителство в този парламент. Трябва
Коментари Харесай

Радостин Василев: Изборите ще изчистят вредните субекти

Песимист съм по отношение на образуването на държавно управление в този парламент. Трябва да се отиде на избори, с цел да се прочисти Народното събрание от нездравословните субекти. Това съобщи в " Денят стартира " спортният министър в оставка Радостин Василев.

Българска социалистическа партия би трябвало да отиде на диалози с Има Такъв Народ, което не виждам по какъв начин би довело до позитивен резултат, сподели Василев.
По думите му Има Такъв Народ не са откровени в своите планове, като са дали своят вот избрани неща с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Радостин Василев сподели още, че Любомир Каримански и Ива Митева приказват по нетипичен за тях метод, откакто са видели резултатите от две социологически проучвания, които оставят Има Такъв Народ отвън идващ парламент.

" Деструктивизмът в Има Такъв Народ е налице, избрани стопански ползи за тях са си същите, тъй че аз не виждам какъв сътрудник могат да бъдат те в едно последващо държавно управление ", сподели Василев.

Допълни, че не би приел да бъде министър с поддръжката на Има Такъв Народ. Разговарял е с двама от самостоятелните депутати и те също са споделили, че няма да поддържат кабинет, в който взе участие партията на Слави Трифонов.

За обявеното от него гражданско придвижване разяснява, че ще разгласи идващите си стъпки, когато към този момент не е част от държавното управление. Пари нямаме, ентусиазмът ни е с водеща роля, сподели Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР