Пещера. България има нужда от нов път и нова идея

...
Пещера. България има нужда от нов път и нова идея
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Крум Дончев, БСП: България има нужда от нова идея за пътна безопасност

Пещера. „ България има потребност от нов път и нова концепция за пътната си сигурност, която да бъде част от общата тактика за сигурността и сигурността на жителите ни. Грижата за сигурността на жителите би трябвало да е приоритет на всеки общественик. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев в гр. Пещера, където се организира съревнование по безвредно кормуване, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

По думите му сигурността на придвижване по пътищата е извънредно мъчителна тематика за България, защото през последните години нашата страна се подрежда измежду първите места по брой починали от пътно транспортни катастрофи от страните членки на Европейски Съюз. Основните аргументи за черната статистика са неналичието на взаимоотношение сред виновните институции, наклонността за прекачване на отговорности, неналичието на регулация.

„ Категорично мога да заявя, че платформата на Българска социалистическа партия - “Визия за България “ има тактика в тази посока и тя е написана до степен на проектопредложение, което да служи за насочна точка на развиване. В нея са наранени възпитанието на подрастващите, методиката за образования на водачите, методиката на контрола, пътната инфраструктура, адаптиране на хората в неравностойно състояние, навременни дейности на полицията, положителни практики от страните членки “, сподели още Дончев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР