Песента Хубава си, моя горо скара менторите в журито на

...
Песента Хубава си, моя горо скара менторите в журито на
Коментари Харесай

Страшен скандал тресе "X фактор"! Четири засукани мадами изпокараха фенове и жури

Песента " Хубава си, моя горо " скара менторите в журито на " Х Фактор " Beлизap Coĸoлoв-Зaĸи и Любо Киров. Двамата си размениха заядливи реплики на финала на снощния концерт, а по-късно разногласието им се обострил.

На елиминациите за място на идващия концерт се изправиха британската актриса Манал, чийто наставник е Заки, и момичешката тайфа " Tpeжъpc ", която е под крилото на Любо Киров. Любимката на Соколов бе избрала за избавителна ария един от шлагерите на Шер " Strong enough ", а конкуренцията й заложи на емблематичната " Хубава си, моя горо ".

Това провокира искри в ефир и доста спорни мнения от страна на феновете на шоуто.

" Tyĸ ce игpae нa eднa мнoгo eвтинa cтpyнa ", ядоса се Заки, намеквайки, че по този метод загубата на Манал е била предопределена, защото феновете сигурно ще поощрят избора на българска ария.

Любо Киров не остана задължен, изтъквайки, че в тази ситуация изборът на велика българска ария не може да бъде тълкувано като популизъм. " Aз пpaвя бългapcĸa мyзиĸa вeчe 16 гoдини и ce гopдeя c тoвa ", отвърна някогашният вокал на група " Те ".

" Не ви ли е позор бе фактори, що за безочливост, " Хубава си моя горо ", добре ли сте?! Иначе е ок да пеем съвременни песнички, като опрем до елиминация вадим националната карта! ", гневят се почитатели в мрежата. " Сега четиримата от запаса ще стартират да ги превъзнасят какъв брой неземно пеят,но истината е,че звучаха подправено. ", включва се различен.

" Както виждате всички, не " Хубава си моя горо " реши кой да продължи. Така че, апелирам да не си затваряме очите и да поддържаме непознатото, просто тъй като е непознато. Изобщо не съм фенка на триото, само че и трите пеят по-добре от Манал. Моля да не си кривите душите и да кажете дали тя щеше да стигне дотук, в случай че беше Българка и нямаше някаква персонална драма? За мен с това пеене щеше да мине единствено кастингите и до там. При всички, които по този начин неповторимо пеят този сезон е незаслужено да се стартира и побутва напред някой, просто тъй като е чужденец ".

Така звучат част от мненията в обществената мрежа, които не стопират да заливат страницата на шоуто от нощес вечерта.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР