Песен за Лена“ е силнонадценен, като обществена реакция, неособено висококачествен

...
Песен за Лена“ е силнонадценен, като обществена реакция, неособено висококачествен
Коментари Харесай

Филип Янев: „Песен за Лена“ е силнонадценен, неособено висококачествен творчески продукт

„ Песен за Лена “ е силнонадценен, като социална реакция, неособено първокачествен креативен артикул. Той е кавър версия. Тази ария беше направена като смешка и с Мая Манолова през 2013 година “

Това сподели Филип Станев от „ ИТН ” пред Нова телевизия. По думите му обаче тогава обществото не е реагирало.

„ Комисията за отбрана от дискриминирането не реагира и доста будни общественици, които в този момент се гневят на песента за Лена, не се разгневиха на песента на Мая ”.

Попитан дали е допустимо екипът към Слави Трифонов да е измислил песента за Бориславова, Станев отговори: „ Ако го изписваме с думи, а не го изговаряме с тирада, допустимо ли е - има въпросителна. Ще си разреша на този въпрос да оставя многоточие. Или да повторя думата „ допустимо е ”. Ние не бягаме от никаква отговорност ”, сподели той.

Филип Янев бе безапелационен, че ще бъде още веднъж в Народното събрание, тъй като имал работа за дотъкмяване.

„ Всички, които бяхме част от политическия развой, начертахме толкоз доста червени линии, че те на моменти се трансфораха в изкопи, в зидове, в тотална неприемливост. Забрави се най-важното нещо - съответните решения, които мъчат нашите сънародници. Те са свързани с финансите, опазването на здравето, образованието. Все едно останаха на назад във времето и бяха сменени от алените линии ”, счита Станев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР