Персонализирана лего версия на украинския президент Владимир Зеленски - заедно

...
Персонализирана лего версия на украинския президент Владимир Зеленски - заедно
Коментари Харесай

Пуснаха лего фигурки на Зеленски и коктейл Молотов СНИМКИ

Персонализирана лего версия на украинския президент Владимир Зеленски - дружно с дребни играчки коктейли Молотов бяха пуснати в продажба.

Независимият търговец на дребно Citizen Brick, основана в Чикаго към този момент е събрала 16 000 $ за подкрепяне на Украйна.

От компанията оповестяват, че броя им ще бъде лимитирана, като всички средства ще отидат за нападнатата страна.

Онлайн продажбата на новите продукти е стартирала на 5 март, като цената за коктейл Молотов е 10 $ и дребната фигура на Зеленски коства 100 $. До момента са събрани 16 540 $.

„ Минифигурките бяха разпродадени съвсем незабавно. Направихме допустимо най-вече за 24 часа, като екипът ни работеше и в почивния си ден “, написа производителят на играчките в Instagram.

„ Знаем, че имаше хора, които се пробваха да се снабдят с най-малко един от двата продукта, само че не съумяха. Надяваме се, че въпреки всичко ще обмислят да създадат непосредствено подаяние на подобаваща благотворителна организация, " добави още той.

По последни данни на Организация на обединените нации - 3 милиона украинци са избягали от страната си след нахлуването на Русия.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР