Персоналът на болницата в Южна Калифорния е плакал при вида

...
Персоналът на болницата в Южна Калифорния е плакал при вида
Коментари Харесай

Лекарите плакали като видели децата от къщата на ужасите, те искали храна

Персоналът на болничното заведение в Южна Калифорния е плакал при типа на 13-те деца, изведени с полиция от вкъщи им в дребното градче Перис в Калифорния. Те са били държани с години в тъмни пространства, оковани с вериги за леглата им.

Къщата стана известна като "къща на ужасите ", а децата на - на възраст от 2 до 29 години, изглеждали недохранени, мръсни. Родителите им - Дейвид, на 57 година,и Луиз Търпин - на 49 година, са задържани. Все още не се знае за какво те са държали децата си при тези условия.

David Turpin, 57, & Louise Turpin, 49, in custody for suspicion of torture & child endangerment after 13 victims ranging from 2-29 years old were rescued. They were found to be malnourished & some chained to their beds. @JamesRojasKABC @RSO pic.twitter.com/4Dnb6ubiks
— KABC790 (OFFICIAL) (@KABCRadio) January 15, 2018
Няма данни и за полово принуждение.

Родителите на бащата описват, че фамилията е надълбоко религиозно.

"Когато видите какво претърпяват те, това е доста мощно ", споделя изпълнителният шеф на болничното заведение.

Сигналът за плена подава едно от децата - 17-годишно момиче, съумяло да избяга през прозреца на стаята. Тя намерила мобилен телефон, от който подала сигнала.

Все още не се знае какъв брой тъкмо са държани оковани с вериги и катинари, само че всички изглеждали дребни.

"Щастливото семейство " от къщата на ужасите в Калифорния

Когато служителите на реда идват, те вземат решение, че момичето е на 10 години - толкоз дребна изглеждала.

Тя споделила, че родителите й ще я убият, в случай че я заловен.

Другите също изглеждали доста по-малки, като съществени терзания буди най-голямото дете - момиче на 29 години. Те незабавно поискали храна от служителите на реда, които ги избавили.

Лекар от болничното заведение споделя, че с цел да наподобяват по този начин, тези деца са държани в такива условия с години, а не с месеци. Недохранването им се е отразило доста.

Все още и 13-те деца са в болничното заведение, дружно. Те ще бъда изписани след още проучвания. Всички обаче са отзивчиви, описват хората от болничното заведение.

В болничното заведение считат, че с добра храна и интензивност децата ще могат да живеят обикновено.

Семейството живее в Перис от 2014 година, преди този момент е било в различен град в Калифопрния и в Тексас. Децата са се обучавали вкъщи.

Снимки на фамилията демонстрират, че всички деца били обличани по идентичен метод.

As a forensic psychologist, this is why I think David and Louise Turpin may have held their children captive https://t.co/F4tKcAqaGu
— LovesTheJust (@LovesTheJust) January 16, 2018
В Америка, частните учебни заведения на цялостен работен ден са длъжни да се записват, с цел да осовбодят учениците си от наложително посещаване в държавните учебни заведения.

The Elvis impersonator who on three occasions renewed the vows of the couple accused of shackling and torturing their 13 kids talked to us about what he remembers about the couple, David and Louise Turpin, and their children https://t.co/WxWNJoUSyp pic.twitter.com/Li2I9uqBer
— Heavy.com (@HeavySan) January 16, 2018
От болничното заведение изясняват, че главният знак, че някой е измъчван и гладуващ, е "бледа кожа, която можете да видите ". Съседка споделя, че фамилията й приличало на семейство вампири, все едно от кино лентата "Здрач ". Други съседи споделят, че рядко виждали децата, а някои даже и не знаели, че двамата имали деца.

Друг симптом, че някой е гладуващ, е мускулна недоразвитост или загуба на мускули, което постоянно се дължи на неналичието на физическа интензивност.

"По принцип не виждате доста мускулна маса ", изяснява доктор. Лошата стойка също го демонстрира.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР