Пернишкият окръжен съд потвърди присъда на Районен съд - Радомир,

...
Пернишкият окръжен съд потвърди присъда на Районен съд - Радомир,
Коментари Харесай

Футболист от селски отбор е осъден условно заради побой на съдия

Пернишкият областен съд удостовери присъда на Районен съд - Радомир, с която футболист от селски тим е наказан условно поради побой на арбитър. Наказанието е три месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период.

С.И. е приет за отговорен в това, че на 18 септември 2016г., към 18.45 часа, в село Ковачевци, на стадион "Димитровец " по време на футболна среща сред тимовете на ФК "Буря " и ФК "Партизан " нанесъл удар с пестник в дясната поясна област на основния арбитър. На пострадалия Б.Н. е породена лека телесна щета, изразяваща се в травма на десен бъбрек.

В 87-та минута топката излязла в ъглов удар в интерес на ФК "Буря ", като след осъществяването му бил маркиран гол и резултатът станал 2:1 за тима на същия тим. След регистрирането на гола обаче съдията бил опасан от футболисти на губещия отбор, които били недоволни от съдийството. В този миг С.В.И. затичал към съдията и почнал да го псува, да го наскърбява и да му се заканва. Той даже го изритал с "бутонките " в региона на дясното коляно,заради което последвал червен картон.

Ядосаният състезател изритал още веднъж съдията,този път в лявото коляно. Нанесъл му удар с пестник в региона на бъбреците, от който съдията приклекнал от болежка. След края на срещата като се прибрал в Перник Б.Н. отишъл на обзор в МБАЛ "Рахила Ангелова ". На идващия ден правосъден доктор му издал съдебномедицинско уверение.

Агресивният футболист би трябвало да заплати и разноските по делото.

Присъдата не предстои на обжалване и митинг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР