"Перник и София ще си помогнат, но всичко, което правим

...
"Перник и София ще си помогнат, но всичко, което правим
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Перник и София ще си помогнат

"Перник и София ще си оказват помощ, само че всичко, което вършим не е за сметка на София ", сподели министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след срещата за водната рецесия в Перник.

Той благодари на министър Караниколов, зам.-министър Нанков, кмета Владимиров и регионалния шеф. „ Благодаря им за ангажираността, само че на процедура както пътят през Владая употребява Перник и София, по този начин софийският тръбопровод ще даде опция да прекараме вода от „ Белмекен “ за Перник. Казвам го това, с цел да не стартират спекулации, че водата на София ще отиде в Перник. От „ Белмекен “ водата през този тръбопровод просто ще бъде изтласквана. Просто ще употребяваме инфраструктурата на „ Софийска вода “.

Министерски съвет с изключителни ограничения поради водната рецесия в Перник, ще отбиват води от "Белмекен "

Според него дълготрайно би трябвало да се мисли по какъв начин скъпият към този момент за света артикул водата да бъде защитаван и изразходван вярно. „ Нашето отношение, на българите към водата е като нещо, което по този начин си идва. На доста места е даденост. Зимно време не се стопират чешмите по дворовете, с цел да не замръзват. От всички решения, това ми се вижда единственото, което може да проработи и да не нанесе никаква спомагателна вреда. Ще ни коства пари, само че няма да донесе вреда, а изгода пък и за в бъдеще ще си имаме един проигран вид реверсивно да си оказват помощ градовете “, добави още Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР