Периодът на сбогом на Рейнджърс официално се превърна в паузата

...
Периодът на сбогом на Рейнджърс официално се превърна в паузата
Коментари Харесай

Как Рейнджърс използваха паузата на Мача на звездите, за да организират последната си Купа Стенли

Периодът на довиждане на Рейнджърс публично се трансформира в паузата на Мача на звездите в четвъртък, когато НХЛ се затваря за феерията през уикенда в Торонто.

И в случай че няма напълно очакване, че ГМ Крис Друри ще подписа договорка за център по време на тази пауза в сезона, сигурно има очакване, че Сините фланелки ще подхващат целесъобразни дейности, с цел да запълнят празнината, която Филип Читил приключва сезона, сътвориха се признаци след разтърсване (каква е повода да се страхувате?).

Ако договорка се реализира сред в този момент и неделя - останалата част от лигата не е наложително да работи съгласно графика на Рейнджърс - това ще означи първата договорка на клуба в пауза за мача на звездите в НХЛ от 34 години.

И това беше блокбъстър. Той излезе от шаблона, който наподобява е бил в действие вечно на Бродуей, който видя Blueshirts да пожертват двама сини чипове младежи за звезда, минала разцвета на силите си, която да сложи на шатрата. Това беше договорка, която един печеливш отбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР