Перфектният тренчкот е моден елемент, който всеки гардероб трябва да

...
Перфектният тренчкот е моден елемент, който всеки гардероб трябва да
Коментари Харесай

Вижте кой е вечния моден елемент на стилните хора

Перфектният тренчкот е фешън детайл, който всеки дрешник би трябвало да има. Неговата еластичност и безкрайност го вършат наложителен продукт, който може да се носи сезон след сезон, година след година. Независимо дали става въпрос за типичен бежов тренчкот или цветна версия с щампи, тренчкотът е дреха, която в никакъв случай няма да излезе от мода. Burberry, емблематичната английска фешън марка, е известна със своите тренчкоти, трансформирали се в синоним на класическия жанр. Има обаче доста други налични марки и стилове, които могат да задоволят всеки усет и бюджет.

Класическите тренчкоти нормално са в неутрални цветове като бежово, каки и черно и постоянно са двуредни с колан на талията.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Füsun Lindner (@fusunlindner)

 

За тези, които са уверени в своя жанр, смелите и цветни тренчкоти са превъзходен вид. Ярките нюанси като алено, розово и жълто могат да прибавят цвят към всяко облекло и да създадат усещане. Или просто цвят, който най-вече кореспондира на стила ви.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Magda & Daria | minimal neutral fashion (@madamesbook_)

 

Черните тренчкоти са грациозен и грациозен вид за тези, които търсят по-сдържана визия. Черното тренчкот може да се комбинира с всички облекла от дрешника и това е съвършен вид, изключително за офис облекло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LAISA BANDEIRA (@laisabandeiraa)

 

За тези, които желаят да прибавят неповторим привкус към своя дрешник, тренчкотите с щампи и шарки са страхотна опция. Флоралните и ботанически щампи са известен избор за женствена нотка, добавяйки грациозност към всяко облекло. Геометричните и нереални модели, въпреки това, оферират съвременен външен тип, който е съвършен за тези, които желаят да създадат усещане. Тези модели са изключително известни в смели и ярки цветове, които се открояват от тълпата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Déspi Naka (@despi_naka)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР