Перфектните комуникационни умения не са нещо, което повечето момчета притежават,

...
Перфектните комуникационни умения не са нещо, което повечето момчета притежават,
Коментари Харесай

Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти

Перфектните информационни умения не са нещо, което множеството момчета имат, когато се изправят пред дамата на фантазиите си. Те ще създадат всичко допустимо да скрият възприятията си още първоначално. Няма доста мъже, които ще бъдат почтени и откровени за всичко през цялото време.

Те не желаят да изпреварват себе си и ще желаят да знаят дали възприятията им са реципрочни, преди да се отворят. Въпреки това, ще има някои странни признаци в държанието им, които ще демонстрират, че сте завладели сърцата им.

Признаци, че си завладяла сърцето му

Ще харесва това, което и ти харесваш

Мъжете имат това предпочитание да впечатлят дамите, които харесват, даже и да не го осъзнават. Той ще слуша деликатно и евентуално ще каже, че споделя множеството от вашите ползи, даже в случай че в действителност не го прави. Той също може да последва образеца ви. Така че, в случай че поръчате вино, той ще поръча вино – даже и да избира уиски. Ако поръчате риба, той ще поръча риба – макар че е фен на месото.

Малко е необичайно, нали? Но инстинктите му ще го накарат да повтори множеството от вашите дейности.

 Той стартира да имитира гласа ви

Това явно е нещо, което множеството мъже изцяло не знаят. Ако започнете да говорите по-силно, той също ще го направи. Ако имате друг акцент, те ще го схванат – макар че ще звучи супер необичайно, когато той го направи. Това е нещо, което можете елементарно да тествате. Вмъкнете думата „ от време на време “ в диалога няколко пъти и вижте по какъв начин „ от време на време “ също става обичаната му дума.

Той ще не помни доста неща

Като името и семейството му и деня, в който е роден. Цялата съществена информация за себе си ще бъде сложна за запомняне, тъй като той е пренасочил целия си фокус към това да ви впечатли. Въпреки че първоначално може да наподобява необичайно, би трябвало да признаете, че е и изцяло сладко. Привързаността му към вас е толкоз огромна, че мозъкът му не действа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР