Перфектната рокля – тази, която те прави по-уверена, по-тънка и

...
Перфектната рокля – тази, която те прави по-уверена, по-тънка и
Коментари Харесай

12 примера на рокли, които ще ви направят с тънка фигура

Перфектната рокля – тази, която те прави по-уверена, по-тънка и по-красива. В обстановка на непреодолима мощ това е същинска магическа пръчка! Но не мисля, че единствено избран жанр може да бъде вълшебен. Те са доста повече!

1. Изрязана на талия

Тази рокля образува типичен контур и в това време не „ изрязва “ фигурата. Поради обстоятелството, че е пришита в едно парче, не се основава капка, която от време на време се случва с композиция от пола и блуза или пола и пуловер. И тя остава даже при изискване на контрастни поли и лавици.

2. Рокля с разширена пол

Разширена пола – би трябвало да има за тези, които желаят да наподобяват елегантно. Степента и типа на сцеплението зависи от характерностите на фигурата:
Момичетата с фигура от правоъгълник прилягаха към облегалките, събрани в талия;

притежателите на необятни бедра по-добре избират течаща “полу-слънце ” и “слънце ”; на тънка талия ще бъде преференциално да погледнете пола с трапец.

3. Дълга рокля

Скрива всичко, което би трябвало да скриете, което ви прави по-високи и по-тънки. Тази рокля прави вашия контур стабилен, съразмерен, а краката – дълги. Момичетата без ненужно тегло в тях наподобяват като въздушни феи.

4. Рокля-риза

Свободно, комфортно, уютно и даже ви оказва помощ да отслабнете образно. Въпреки това, не би трябвало да се носят безформени гащеризони: обърнете внимание на модела на ризи-тениски, събрани на кръста и с ръкави от една част.

5. Асиметрична рокля

Леко асиметрия на полата работи доста забавно със силуета. Разчупвайки общоприетото усещане на фигура, тя образно го удължава и към този момент го прави. Идеален, в случай че асиметричната рокля се добавя от колан.

6. Рокля с миризма

Универсално нещо. Благодарение на Даян декор Фюрстенберг за обстоятелството, че нейното основаване образно прави ръцете по-тънки, крие огромни бедра и прави талията даже там, където в началото не е било планувано. Меките наклонени гънки образуват съкровената фигура на пясъчния часовник.

7. Рокля с V-образно деколте

Илюзията за V-образен разрез е построена върху образно по-дълъг врат и по-тесен гръден панер. Между другото, това деколте оказва помощ да стане освен тъничък, само че и по-висок, тъй че си коства да се означи дамите с дребен растеж.

8. Рокля А-линия

С вярната дължина на подобен контур ще направи малко по-тънък, даже и една жена в позиция. Силуетът на трапеца работи отлично с колани, които нежно акцентират талията, като в това време не нарушават общата картина.

9. Рокля с отвесни плисета

Те могат да бъдат клинове на полата или сложени гънки на елече. Те изваждат фигура, скриват корема, отвличат вниманието от огромна гърда. Особено дейно работи с ясни, графични гънки.

10. Рокля с 3/4 ръкави

Три-четвърти ръкав образно прави фино всяко момиче, привличайки вниманието към зоната на ръката под лакътя и изграждайки красива линия на раменете. Добре е както за зимни, по този начин и за летни рокли.

11. Рокля с дълги ръкави

Всеки дълъг ръкав ще скрие проблематичните зони по ръцете и ще подчертае хубостта на китките, които даже с непотребни килограми могат да бъдат доста елегантни. Днес по този начин нареченият епископски ръкав е пристигнал в модата – свободен по цялата дължина, разгорен до дъното и се трансформира в хубав стеснен маншет. Той прави ръцете си по-тънки, а фигурата му – уравновесена.

12. Рокля под коленете

Най-оптималната дължина за девойки от всевъзможен вид тяло. За разлика от мини, “дипломатическата ” дължина под коленете оказва помощ за построяването на уравновесен контур, без значение от височината. Малките млади дами в такива рокли ще наподобяват нежни, високи или с превъзходни форми – елегантно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР