Пералните машини не са изобретени напразно, понякога невинаги е възможно

...
Пералните машини не са изобретени напразно, понякога невинаги е възможно
Коментари Харесай

Как да изперете тежката пухена завивка, която не се побира в пералнята

Пералните машини не са изобретени на вятъра, от време на време не всеки път е допустимо да се изпере добре нещо обемно и тежко, тъй като ръцете ни не са всесилни.

Ако перете завивката в банята, откакто поеме вода, тя става просто непостижима за повдигане.
Никога не оправяйте леглото заран незабавно след пробуждане. Вижте за какво
Вероятно са ви учили от дребни, че леглото заран би трябвало да се оправи и че това е една от първите задания, които следва да свършите ведна...
Прочети повече
В този случай на помощ ще пристигна пералня, само че по какъв начин да изперете завивката, в случай че е толкоз огромна, че не желае да се побере в машината?

Какво да извършите, с цел да изперете огромната покривка

Ако е време да изперете пухена и обемна покривка, тогава би трябвало да употребявате ефикасни трикове, в този случай не можете без външна помощ.

Можете да занесете мръсната си покривка на химическо почистване. Има огромни перални и експертите ще изперет завивката с високо качество, само че какво ще стане, в случай че е неразрешено прането ѝ в перална машина?
Никога не трябва да перете тъкмо тези облекла в пералнята, в противоположен случай ще ги съсипете!
Желаете ли облеклата ви да запазят чудесния си външен тип и да наподобяват съвсем като нови за по - дълъг интервал от време? За да се трансформира...
Прочети повече
Какви трикове да употребявате за пране на огромна покривка
За да извършите това, ще ви би трябвало огромна вана, няколко пръчки, мопове също могат да свършат работа. Потопете мръсната си покривка в топла вода, тъй че водата да я покрие изцяло. Добавете малко прахуляк към водата, в противоположен случай ще бъде мъчно да се изпере качесвено. Сега идва най-важният миг. Трябва да стъпите с крайници във ваната, в който сте накиснали завивката, и да започнете да тъпчете завивката в продължение на към 10 минути. За унищожаване на петна могат да се употребяват разнообразни прахове. След тази процедура извадете тапата и оставете мръсната вода да се отцеди. След това би трябвало още веднъж да налеете вода и да намачкате одеялото с ръцете си, а по-късно да го оставете да се накисне за половин час. Сега поставете леген до ваната и хванете одеялото за единия борд и го пуснете в профил, тъй че едната половина да продължи да стои във ваната, а другата към този момент да е в легена. Опитайте се да опънете завивката с пръчките и го оставете да се отцеди до сутринта. Колкото по-добре можете да опънете завивката, толкоз по-бързо ще се отцеди водата. След това остава да се трансферира на въже или в сушилнята.
За да нямате този проблем, добре е да съобразите размера на завивката още при покупката ѝ. Така няма да се постанова да търсите ексцентрични решения всякога, когато би трябвало да се пере.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР