PEPE, изключително популярна меме монета, отбеляза последователна възходяща траектория през

...
PEPE, изключително популярна меме монета, отбеляза последователна възходяща траектория през
Коментари Харесай

Меме криптовалутата PEPE достигна нов връх – време ли е за корекция?

PEPE, извънредно известна меме монета, означи поредна възходяща траектория през миналата седмица.

Подобно на други алткойни, този токен мина дългогодишните равнища на опозиция, отбелязвайки връх, невъобразим от пет месеца.

Ако сегашният бичи подтик за PEPE се резервира, това може да е сигнал за евентуално привършване на етапа на дълготрайно струпване, като евентуално ще се насочи към идващия стадий на опозиция към $0.00000190. И противоположното, в случай че последния скок е единствено отклоняване, меме монетата може да се отдръпна към предходната си зона на поддръжка, почиваща на $0.00000102.

Меме монетата натрупа стойност от юни 2023 година насам, като в началото се срина докрай от $0.00000082. От края на септември тази година, монетата потегли по позитивна посока, като все още на писане на публикацията PEPЕ се търгува на цена от $0.00000156, което отразява растеж от 13.5% за последните 24 часа и 34% за последния месец.

Между средата на септември и средата на октомври PEPE образува модел на двойно дъно към зоната от $0.00000061. Последвалият прогресивен подтик удостовери значимостта на равнището на опозиция от $0.00000147. Този диапазон поредно служи както за поддръжка, по този начин и за опозиция, оказвайки доста въздействие върху посоката на тренда.

При пробив над това основно равнище PEPE се стреми да затвори дневната свещ над него. Подобно придвижване евентуално би могло да значи привършване на етапа на дълготрайно струпване и възкръсване на възходящия тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР