Пеп Гуардиола обеща да задържи Манчестър Сити на върха, докато

...
Пеп Гуардиола обеща да задържи Манчестър Сити на върха, докато
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола се закле на Манчестър Сити, след като призна, че доминацията им няма да продължи вечно

Пеп Гуардиола даде обещание да задържи Манчестър Сити на върха, до момента в който е отпред – тъй като знае, че тяхната доминация няма да продължи постоянно.

Сити завоюва пет от последните шест трофеи във Висшата лига под управлението на Гуардиола и се стреми да я направи невиждано четвърта поредна през този сезон. Сините се изравниха с триумфа на локалните противници Манчестър Юнайтед с Требъл от 1999 година предишния сезон и се утвърдиха като най-хубавия тим в Англия и Европа.

Падналият колос Юнайтед потегли по различен път, откакто не съумя да се бори за купата, откогато сър Алекс Фъргюсън се пенсионира след 13-ия си успех във Висшата лига през 2013 година

Въпреки рухването им от берекет, Гуардиола знае, че футболът върви на цикли, заради което той обезверено желае да задържи Сити пред преследваните и да подсигурява, че Юнайтед ще остане под тях.

„ През 80-те години беше Ливърпул, 90-те бяха Юнайтед, а в този момент спечелихме седем Висши лиги през последните 11 или 12 години “, сподели Гуардиола. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР