Пеньо Мангъров осъден на 12 години затвор за отвличане и

...
Пеньо Мангъров осъден на 12 години затвор за отвличане и
Коментари Харесай

Пеньо Мангъров осъден на 12 години затвор за отвличане и изнасилване

Пеньо Мангъров наказан на 12 години затвор за похищение и обезчестяване на жена в изискванията на продължаващо закононарушение и рисков рецидив.  Определението е на тричленен състав на Върховния касационен съд (ВКС), който остави в действие наложената присъда от Апелативен съд - Пловдив. Решението не предстои на обжалване.

Делото е формирано по касационна тъжба на Пеньо Мангъров. С присъдата на Апелативен съд - Пловдив подсъдимият е приет за отговорен по обвиняванията, като му е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 12 години.

Мангъров е приет е за отговорен за това, че три пъти се е съвкупил с жена, като я е принудил към това със заплашване. Според Върховен касационен съд принудата е сложила потърпевшата пред избор дали да извършва желанията на подсъдимия или да сложи под опасност здравето и живота както на себе си, по този начин и на своите родители.

Припомняме, н през септември 2018 г. за обезчестяване, осъществено в София. Също по този начин преди към 10 години той бе афери в чешката столица Прага тогава. Това е и повода Мангъров да е прочут още и с прякора " Чешкия ".
 Отложиха делото против наемен палач от Карлово
Отложиха делото против наемен палач от Карлово

Пловдивският Окръжен съд отсрочи делото против Пеньо Мангъров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР