Пеньо Гатевски, който зрителите познават повече като Гатьо от Игри

...
Пеньо Гатевски, който зрителите познават повече като Гатьо от Игри
Коментари Харесай

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Пеньо Гатевски, който феновете познават повече като Гатьо от „ Игри на волята “, се трансформира в един от емблематичните герои и в Hell’s Kitchen. Благодарение на достоверния си манталитет и държание, той предизвикваше благосклонности в своя звезден тим и благоговение в очите на съперниците си.

Поставихме Гатьо в обстановка да забележим дали познава задоволително добре почитателите на Кухнята на Ада и вижте какво сподели той:
 Кулинарният гладиатор Гатьо в кухнята на Hell`s Kitchen 6  Кулинарният гладиатор Гатьо в кухнята на Hell`s Kitchen 6  Кулинарният гладиатор Гатьо в кухнята на Hell`s Kitchen 6  Кулинарният гладиатор Гатьо в кухнята на Hell`s Kitchen 6
Само 7% от почитателите на Hell’s Kitchen ядат месо. Вярно или неверно?

Грешно! Само 7% ядат месо? Да не е 97%? Това е неверен отговор. Сега... по принцип Коцето Калки ми е казвал, че е блъснал куче с колата и оттова е спрял да яде месо. Явно тези хора имат някакви аргументи или просто не обичат да ядат месо. Абе, хора, правете това, което ви кара да се чувствате щастливи. Дали ядете месо, или не ядете... Нито сте сбъркали, нито сте сбъркали. Правете каквото ви е кеф, да не ви пука.
                             

80% от почитателите на Hell’s Kitchen са пробвали тайландска храна. Вярно или неверно?

80% от Hell’s Kitchen са пробвали... Къде има тайландски заведения за хранене в България? Китайско, да - склонен съм. Но тайландско... Кефачо-маркучо, няма такова нещо.
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
Над 60% от почитателите на Hell’s Kitchen не ядат шкембе супа. Вярно или неверно?

Грешен отговор. 89% ядат шкембе супа. Даже и за у дома си взимат. Особено откакто са били пияни предходната вечер и за махмурлук вървят да ядат шкембе супа с люто. Слагат доста люто и по една биричка... и по този начин.
                             

90% от почитателите на Hell’s Kitchen не са разсипвали брашно в кухнята. Вярно или неверно?

Пълни нелепости, няма такова нещо. Аз щом разливам, значи и те разсипват. Тръгвам да върша палачинки - пада и по земята, пада и по плота, на всички места. После го групирам с прахосмукачката. Аз имам доста съвременна прахосмукачка.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
80% от почитателите на Hell’s Kitchen са пресолявали яденето си. Вярно или неверно?

Вярно! Всеки го е пресолявал, даже и аз съм го правил. Някаква чорба мисля, че беше веднъж... или някаква салата. Опитвам я - нищо, пробвам я - нищо, а тя очевидно е била някаква подправена сол. После аз четох доста за солта и разбрах, че тя се насолява в следствие. Като престои, доста солено става. Затова доста внимавайте със солта. Има разновидности по какъв начин да слагате и прочетете за солта. Ще научите доста потребни обстоятелства.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР