Пеня Нието беше президент на Мексико в периода между 2012

...
Пеня Нието беше президент на Мексико в периода между 2012
Коментари Харесай

Наркобаронът Ел Чапо Е Изсипал Подкуп От 100 Милиона На Президента На Мексико!

Пеня Нието беше президент на Мексико в интервала сред 2012 и 2018 година.

От ноември в съд в Ню Йорк тече правосъден развой против 61-годишния Гусман, откакто той беше екстрадиран от Мексико в Съединени американски щати, с цел да дава отговор по обвинявания в трафик на кокаин, хероин и други опиати като необут на най-големия наркокартел в света, както настояват американските управляващи.

Според кореспонденти, отразяващи делото в Ню Йорк, Пеня Нието е изискал 250 млн. $, преди по-късно да се съгласи на 100 млн. $.

Чифуентес твърди, че доставката на парите е била осъществена в столицата Мексико сити през октомври 2012 година от другар на Ел Чапо.

Чифуентес, който е колумбийски наркобарон и който се дефинира като " дясната ръка " на Ел Чапо, е работил като негов секретар и е прекарал две години, укривайки се от управляващите с него в мексиканските планини съгласно прокурорите.

Той е бил задържан в Мексико през 2013 година и по-късно екстрадиран в Съединени американски щати, където се е признал за отговорен за трафик опиати при съглашение с прокуратурата.

Пеня Нието не е дал отговор на последното изказване, само че преди този момент отхвърли изказванията за корупция, които се появиха по време на процеса.

Адвокатът на Гусман твърди, че същинският необут на картела Синалоа е Исмаел " Ел Майо " Замбада.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР