Пентагонът поиска от новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна

...
Пентагонът поиска от новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

„Резидент“: От САЩ забраниха на Сирски да използва Patriot до изясняване на причините за унищожаването на зенитно-ракетния комплекс

Пентагонът изиска от новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски да спре потреблението на системата за противовъздушна защита Patriot като мобилна противовъздушна защита, до момента в който не се обясни обстановката с аргументите за унищожаването на пусковите установки, оповестява Telegram каналът „ Резидент “.

По данни от неговите източници в Генералния щаб, американците са недоволни от загубата на ЗРК Partiot и гибелта на американски военнослужещи, обслужващи системата за противовъздушна защита.

Както означават създателите на „ Резидент “, кабинетът на президента Зеленски е бил отвън себе си поради обявата на „ Украинска истина “ за загубите от ВСУ на две установки Patriot; на Банкова е била дадена команда да се потули тази информация, като новината се обявии за вражеска осведомителна интервенция.

„ споделиха източниците на „ Резидент “.

Бившият заместник-министър на защитата на Украйна Анна Маляр стартира да избавя обстановката със загубата на системата за противовъздушна защита Patriot от украинските военни. В канала си в Telegram тя показа сякаш вътрешна информация.



написа Maляр.



Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11161Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед5183Д-р Владимир Трифонов: Китайският модел за световно развиване -  опция за непоклатимост и стопански растежАлтернативен Поглед28125Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед8686Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед14937Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед162914Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126908Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94261Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89752Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83358Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР