Пентагонът крие доста голям брой катастрофирали извънземни кораби и дори

...
Пентагонът крие доста голям брой катастрофирали извънземни кораби и дори
Коментари Харесай

Пентагонът крие катастрофирали извънземни кораби: Бивш US разузнавач

Пентагонът крие " значителен брой " аварирали извънземни кораби и даже мъртви извънземни същества, съобщи пред NewsNation някогашният шпионин от Военновъздушни сили на Съединени американски щати и осведомител Дейвид Груш.

Програмата за добиване на разрушени галактически кораби - толкоз секретна, че даже на оперативната група на Пентагона за неидентифицирани аномални феномени (UAP) е отхвърлен достъп - от десетилетия се занимава с " добиване на механически транспортни средства с безчовечен генезис ", изяснява Груш.

Той добави, че някои от тях се отличават от основаните от индивида летателни апарати по морфологията си и типовете материали, с " неповторими атомни подредби и радиологични подписи ".

" Естествено е, че когато възстановявате нещо, което е кацнало или се е разрушило, от време на време се сблъсквате с мъртви водачи ", сподели той пред новинарския канал.

 Макар че Груш е служил като свързващо звено на работната група за UAP за Националната разследваща работа от 2019 до 2021 година и след това е управлявал разбора на UAP за Националната организация за геопространствено разузнаване, той признава пред NewsNation, че в действителност в никакъв случай не е виждал нито един от галактическите кораби или техните неземни оператори.

Вместо това той твърди, че " голям брой сегашни и някогашни висши разследващи офицери, които са идвали при мен, доста от които познавах съвсем през цялата си кариера ", са ми " доверили " по отношение на присъединяване си в програмата. " Те ми споделиха, въз основа на устните си показания, и ми предоставиха документи и други доказателства, че е имало стратегия, в която оперативната група на ВАП " - даже лица с позволения за достъп до секретна информация Top Secret/SCI като него - " не са били допускани ".
Това е задоволително, с цел да го направи набожен - споделя той. " Ние несъмнено не сме сами. Абсолютно данните сочат емпирично [sic], че не сме сами ".

Груш съобщи пред The Debrief, че е подал тъжба до Конгреса като осведомител, потвърждавайки, че е претърпял нелегално възмездие за това, че е споделил това, което е знаел за програмата за търсене на аварирали НЛО, със законодателите и основния контрольор на Комисията по разузнаване.

По думите му обаче той не можел да показа тази информация с обществеността заради съображения за национална сигурност.

В изказване в отговор на разкритието Пентагонът твърди, че личната му Служба за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) не е разкрила " никаква проверима информация, която да обосновава изказванията, че в предишното са съществували или сега съществуват каквито и да било стратегии по отношение на притежаването или противоположното създаване на извънземни материали ".

Въпреки това програмата, разказана от Груш, работи на по-високо равнище на секретност от AARO.

Той упреква " усъвършенствана дезинформационна акция, ориентирана към популацията на Съединени американски щати, която е извънредно неетична и неморална ", за това, че американците значително остават в незнание за хипотетичните гости от Космоса.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР