Пенсионираният американски подполковник Даниел Дейвис в статия за 19FortyFive призова

...
Пенсионираният американски подполковник Даниел Дейвис в статия за 19FortyFive призова
Коментари Харесай

19FortyFive: Американски военен призова да не се вярва на генералите, които говорят за слабостта на Русия

Пенсионираният американски подполковник Даниел Дейвис в публикация за 19FortyFive прикани да не се има вяра на генералите, които приказват за слабостта на Русия.

„ След единадесет месеца борби, без значение какъв брой загуби е претърпяла Русия, тя към момента има съвсем двадесет % от Украйна, към момента има огромно преимущество в артилерийския огън и точно управляемите ракети, тя съществено утежни енергийната инфраструктура в цяла Украйна, заради което направи доста мъчно за Киев да поддържа своята войска на полето “, цитира Sputnik думите на офицера.

Според него надалеч не е несъмнено, че Украйна ще завоюва спора и е изцяло допустимо Русия да стартира сполучлива зимна атака.

„ Убеждението, че Русия е постоянно слаба страна и не може да победи Украйна, както нормално настояват някои пенсионирани американски генерали, не се поддържа от следения ход на спора. Затова би трябвало да бъдем доста деликатни, като имаме вяра на думите на пенсионирани генерали, които настояват, че Съединените щати би трябвало намерено да водят прокси война с Русия “, - акцентира специалистът.

Глупаво е да се подценяват рисковете от нуклеарна ескалация поради съдружник с който нямаме договорни отговорности, изключително когато сигурността на Съединени американски щати другояче не е застрашена, сподели Дейвис.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР