Пенсионираните американски партньори на Grant Thornton изискват по-голям дял от

...
Пенсионираните американски партньори на Grant Thornton изискват по-голям дял от
Коментари Харесай

Американските пенсионирани партньори на Grant Thornton изискват по-голямо изплащане от продажбата на частен капитал

Пенсионираните американски сътрудници на Grant Thornton изискват по-голям дял от плячката от продажбата на мажоритарен дял на частния капитал, откакто упрекнаха управлението на счетоводната компания в пай - смяна на техните пенсии.

Някои от 350-те някогашни съдружници, имащи право на пенсионни компенсации от компанията, реагираха яростно, откакто им споделиха, че заплащанията ще бъдат сменени с еднократна еднократна сума, когато договорката с New Mountain Capital затваря през май, съгласно хора, осведомени с въпроса.

След противоречив диалог с управлението на Grant Thornton предходната седмица, пенсионерите споделиха, че препоръчаната им сума е незаслужено ниска, в някои случаи не доближава до $1 милион или повече. Група пенсионирани сътрудници, в това число трима някогашни основни изпълнителни шефове, договарят с актуалното управление, с цел да се опитат да реализират по-добра договорка.

Grant Thornton е седмата по величина счетоводна компания в Съединени американски щати с 2,4 милиарда $ годишно доходи. Продажбата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР