Пенсиониран таксиметров шофьор направи голяма покупка на автомобил, след като

...
Пенсиониран таксиметров шофьор направи голяма покупка на автомобил, след като
Коментари Харесай

Покупката от висок клас на пенсиониран таксиметров шофьор беше разкрита след спечелване на £1 милион от лотария

Пенсиониран таксиметров водач направи огромна покупка на автомобил, откакто завоюва £1 милион от лотария и даде обещание да тръгне по открития път.

Стив Глоувър размени Девън с Хайлендс на Шотландия след успеха си през март предходната година, купувайки парцел на 20 благи южно от Джон О'Гроутс, в район, в който се влюби за първи път, когато беше основан в RAF Leuchars. А в този момент той има кола Bentley, с цел да се завърти из провинцията.

73-годишният мъж сподели: „ Карах за спортния тим на RAF Go-Kart по време на престоя си в Leuchars, можете да кажете, че RAF ми даде двете ми огромни любови в живота, Шотландия и очарованието към съвсем всичко с мотор. И до момента в който RAF ми даде картинг, облагата от лотарията ми даде същински парк от транспортни средства, мисля сегашният ми любимец е остарялата ми класика, Bentley R Turbo. "

‌Бюджетът към този момент не е проблем след неговите непредвидени облаги и пенсионираният таксиджия доста се забавлява да се почерпи. Той сподели: „ След години изтегляне на караван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР