Пенсиониран съдия от Тексас и съпругата му са намерени мъртви

...
Пенсиониран съдия от Тексас и съпругата му са намерени мъртви
Коментари Харесай

Пенсиониран съдия, съпругата му е убита с пушки от възрастен син, след като той отказа хапче за сън: ченгета

Пенсиониран арбитър от Тексас и брачната половинка му са открити мъртви от пушки в дома им, което докара до ареста на възрастния им наследник, който съгласно полицията е признал, че е прострелял и двамата си родители, тъй като не е желал да вземе приспивателно.

45-годишният Сет Карнс беше задържан в понеделник вечерта и упрекнат в смъртно ликвидиране при убийството на някогашния арбитър от окръг Уилямсън Алфред „ Бърт “ Карнс и Сюзън Карнс, и двамата на 74 години.

Твърди се, че Сет Карнс е споделил на детективите, че в действителност не е знаел какво се е случило, само че е знаел, че е прострелял родителите си с пушка Remington 870, която държал на нощното шкафче в преустроения гараж на родителите си, където живеел, съгласно декларация за арест, представена от Fox 7 Austin.

Твърди се, че 45-годишният мъж е споделил, че счита, че майка му се е опитвала да постави хапче за сън, което той не е желал да приема. Той уточни, че не е имало причина да простреля майка си, с изключение на хапчето за сън, се споделя в документа.

Когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР