Пенсионер загина трагично, след като претърпя повече от 1000 ужилвания,

...
Пенсионер загина трагично, след като претърпя повече от 1000 ужилвания,
Коментари Харесай

Мъж умира от повече от 1000 ужилвания от пчели, докато рояк се спуска на градския площад

Пенсионер почина трагично, откакто претърпя " повече от 1000 ужилвания ", откакто войска от пчели удари многолюден градски площад.

Говори се, че 71-годишният Рам и Силва е примрял под дърво, откакто рой инсекти се е спуснал в региона на Санто Том, Аржентина, във вторник. Няколко други души, в това число деца, бяха откарани по неотложност в болница след случая, който стана вечерта. Твърди се, че фумигатори, които са били в региона по това време, са разрушили пчелен кошер, до момента в който са се борили с заболяването денга, пренасяна от комари наоколо. Смята се, че работата е провокирала ужасяващите жертви, откакто насекомите са се разпръснали из региона.

Внучката на Рам, Макарена Дуете, удостовери какъв брой пъти дядо й е бил жилнат и сподели, че тялото му е оставено „ изцяло обезобразено “. Тя сподели, че той се е наслаждавал на малко вино по време на случая и сподели, че „ не може да избяга “. Говорейки за случилото се, тя сподели: „ Дядо ми седеше на площада и пиеше вино, както правеше всеки де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР