Пекин. Китай трябва да осигури по-голям достъп до средства за

...
Пекин. Китай трябва да осигури по-голям достъп до средства за
Коментари Харесай

Премиерът на Китай: Страната трябва да подобри бизнес климата в индустриалния сектор

Пекин. Китай би трябвало да обезпечи по-голям достъп до средства за фирмите, изключително по-малките компании и да прегледа фискалните и данъчни политики, с цел да поддържа подобряването на индустриалния си бранш, съобщи Ли Къцян, министър-председател на Китай, съобщи Reuters.
Ли сподели, че митническите бариери би трябвало да бъдат понижени, професионалното образование се усъвършенства и отбраната на интелектуалната благосъстоятелност се усили, защото Китай има желание да усъвършенства своя индустриален бранш, който, съгласно него, към момента е в средата до невисок клас в интернационален мащаб.
Китай към този момент стартира да извършва тактиката си „ Произведено в Китай 2025 “, която цели да усъвършенства китайската промишленост и да направи китайските компании международни водачи в региона на технологиите.
Коментарите на премиера бяха направени на среща с представители на държавни департаменти и компании и бяха оповестени на формалната интернет страница на китайското държавно управление през днешния ден.
„ Индустрията е в основата на икономическото развиване. За да се развие китайската стопанска система и да се осъществя нова индустриализация, би трябвало да разчитаме на усилването на китайското индустриално произвеждане “, акцентира Ли.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР