Пекин е под безпрецедентен натиск от САЩ и ЕС да

...
Пекин е под безпрецедентен натиск от САЩ и ЕС да
Коментари Харесай

Китай е подложен на безпрецедентен натиск от страна на САЩ и ЕС относно руските плащания

Пекин е под невиждан напън от Съединени американски щати и Европейски Съюз да бъде корав по отношение на Москва , съобщи Кремъл в четвъртък, разяснявайки отхвърли на някои китайски банки да одобряват заплащания от Русия, предава " Ройтерс ".

Руските предприемачи през януари обърнаха внимание на проблемите с разплащанията с китайските банки. Съединените щати заплашват банки в страни като Турция и Китай с вторични наказания за улеснение на търговията с Русия.

Вестник Известия, базирайки се на пазарни източници, сподели в четвъртък, че китайските банки Ping An Bank и Bank of Ningbo са спрели обработката на заплащания в китайска валута от Русия.

Вестникът също по този начин сподели, че DBS Bank, Great Wall West China Bank и China Zheshang Bank са въвели някои ограничавания върху интервенциите с Русия.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че обстановката с китайските банки е предизвикала проблеми , само че сподели, че те могат да бъдат преодолени.

" Разбира се, невижданият напън от страна на Съединени американски щати и Европейския съюз върху Китайската национална република продължава, в това число в подтекста на връзките с нас ", сподели Песков в ежедневна конферентна връзка с кореспонденти.

" Това, несъмнено, основава избрани проблеми, само че не може да се трансформира в спънка за по-нататъшното развиване на нашите търговско-икономически връзки с Китай ", сподели Песков и добави, че Русия и Китай могат да преодолеят сходни спънки.
 Путин приканва наследниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да разбият глобите на Запада
Путин приканва наследниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да разбият глобите на Запада

ФСБ би трябвало да исползва съветските достижения в квантовата технология и изкуствения разсъдък с цел да ускори дейностите си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР