Пеевски е своеобразно ново издание на Бойко Борисов от неговия

...
Пеевски е своеобразно ново издание на Бойко Борисов от неговия
Коментари Харесай

Д-р Н. Михайлов: Пеевски е силова фигура, която конкурира реалния министър-председател

" Пеевски е самобитно ново издание на Бойко Борисов от неговия турбопериод ", разяснява психиатърът доктор Николай Михайлов в предаването ``Лице в лице`` по Би Ти Ви. Според него ръководството на ``сглобката`` ще бъде запомнено с това, че е ``нелепо``. ``Тази сглобка съставлява насипна политическа реалност``, заключи доктор Михайлов.

Според психиатъра самият Борисов е настрана, ``но не се радва, че съперникът му Пеевски съумява да бъде това, което наподобява на самия Борисов``. ``Пеевски отива нагоре, а Борисов надолу. Пеевски е самобитно ново издание на Борисов от неговия турбопериод от началния му вход в политиката. Сега Борисов е изгубил самоувереност``, сподели Михайлов.

Трудно е да се създадат прогнози за бъдещето на ръководството и да се наблюдават неговите стъпки заради ``неяснотата, подмолните диалози, пререканията, спешните моменти на надвесване над бездната``. А ``накрая всички осъзнават неизбежността да бъдат заедно``, счита Михайлов. И добави, че изискване за тази наложителност е ``свръхзадачата на това ръководство да обезпечи непоклатимост на една прифронтова страна до война – да обезпечи реализацията на съюзническите отговорности. Това стои като императивна задача на това управление``, уточни Михайлов.

Според експерта, в тази ``фрагментирана обстановка няма лично лидерство``. ``Има трима души, които носят на плещите си, само че са прекомерно заинтригувани – Борисов за ГЕРБ, Василев за ПП-ДБ и третият е Пеевски. Пеевски е свръхстранната фигура. Той играе във вакуума на отсъствието на решителна лидерска фигура. Той е турболидер, силова фигура, която конкурира действителния министър-председател. Атакува го по метод, по който това се прави - не се занимава с министрите ", добави психиатърът. Но акцентира, че депутатът предприемач няма да получи нужната поддръжка, с цел да стане министър председател.

Във връзка с изявлението на Даниел Лорер от през днешния ден сутринта, че ``позициите на Пеевски се трансформират за добро``, Михайлов разяснява, че стъпките ``за добро`` не са оставили никакви следи, както и че остава неразбираемо по какъв начин се стигнало до тях.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР