Педагогически съвет ще реши какво наказание ще бъде наложено на

...
Педагогически съвет ще реши какво наказание ще бъде наложено на
Коментари Харесай

Обидни думи накарали ученик да забие химикал в скулата на свой приятел

Педагогически съвет ще реши какво наказване ще бъде наложено на момчето, което прати в ”Пирогов ” собствен съученик след сборичкване.
Арена на свадата е била класната стая на езиковата гимназия " Свети Методий " в столичния квартал " Красно село ". При спора сред двамата едното момче държало писалка и я забило в скулата на съученика си.

" Конфликтът е подбуден заради замяна на обидни думи. Не е имало спор сред тях до този миг. Самите момчета са от положителни фамилии, спортисти са, даже протегналият ръка на другия показа доста добре учебното заведение преди седмица ", показа в " България заран " шефът на учебното заведение Таня Трапова.

По нейни думи момчетата са били другари. Въпреки другарството обаче се стига до случая.

Таня Трапова разясни, че потърпевшото момче е претърпяло незабавна интервенция и няма заплаха за живота му. То е споделило, че се усеща добре и няма самообладание да се върне в учебно заведение.

Момчето, което е протегнало ръка на съученика си, ще получи наказване от правосъдните управляващи и по-късно ще бъде осъдено и от учебното заведение. От управлението обясниха, че е допустимо да бъде изгонено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР