Печатна грешка в отчета за печалбите на Lyft надценява ключов

...
Печатна грешка в отчета за печалбите на Lyft надценява ключов
Коментари Харесай

Печатна грешка в отчета за печалбите кара акциите на Lyft да скочат с 67% — след това се сриват: „Провал с епични пропорции“

Печатна неточност в доклада за облагите на Lyft надценява основен индикатор за облага с коефициент 10 — което провокира скок от 67% неговите акции късно във вторник, преди управлението да поправя грешката и да докара до рухване на акциите.

Късно във вторник след приключването на постоянната търговия, приложението за образуване на транспорти сподели на вложителите в слайдшоу за вложители, че се чака брутният му марж да нарасне с 500 базисни пункта — или 5% — тази година.

По време на конферентен диалог по-късно, финансовият шеф на Lyft Ерин Брюър бързо се отхвърли от прогнозата, като сподели на анализаторите, че в тази цифра има спомагателна нула и че нарастването в действителност ще бъде единствено 50 базисни пункта — или 0,5%.

„ Това е неуспех с епични размери “, сподели Дан Айвс, ръководещ шеф на основаната в Манхатън компания за ръководство на благосъстояние Wedbush Securities, пред The ​​Post.

Цената на акциите падна до $14,13 за акция — общо нарастване от към 18% спрям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР