Печално излезлият от политиката президент на България в периода 2012-2017

...
Печално излезлият от политиката президент на България в периода 2012-2017
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев е чехлю и пълен п......т. Без извинение. Мечтае да изчегърта Борисов от ГЕРБ по поръчка на господаря си Прокопиев

Печално излезлият от политиката президент на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев напълно се в мненията си по адрес на водача и партията, които го направиха държавен глава.

В изявление за БНР Плевнелиев изиска ръководителят на ГЕРБ Бойко публично да съобщи, че няма да бъде повече министър председател или пък президент.

" Борисов би трябвало да вземе своето решение и пред целия български народ да каже, че поддържа партията и остава в нея, построява ново потомство политици в нея, само че не очаквайте аз да имам упоритостта още веднъж да бъда министър председател или пък президент ", декларира президентът на България в интервала 2012-2017 година "
свързани новини66684преди 1 часа
Изказването му буди неразбиране, откакто точно с помощта на Бойко Плевнелиев влезе в политиката и стигна до президентския пост. Още повече, че с сходни бръщолевения тогавашният държавен глава застъпва непосредствено тезите на соросоидите и доближените им партии, които целят отстраняването на от политиката.

Така Росен Плевнелиев самичък се издава - че е по-верен на благодетелите си от Америка и на соросоидите, в сравнение с България и на ГЕРБ, тъй като с сходни изявления не прави нищо друго, с изключение на да всява интриги и раздори в партията, която го направи президент. И то скандално преди изборите.

Поведението на тогавашния държавен глава е смущаващо и по още една причина. За всички е ясно, че без Бойко ГЕРБ не може да съществува, а излизането му от партията би означавало тъкмо това - разпад. По формулата на Национална движение „Симеон Втори" без Симеон.

С такива изявленията Плевнелиев прави услуга само на съперниците на ГЕРБ, и то тъкмо в миг, в който партията на Бойко е по-мобилизирана отвсякога и всички изследвания й дават първо място с голяма преднина. Тя остава единствена опция на фона на рецесията, в която изпадна страната през последните месеци, до момента в който ръководи Румен Радев и служебното му държавно управление.

Кой да бъде претендент за министър председател с изключение на водача на победилата партия? Кажи бе, Чехльо?

Тезите на наречения от народа " Чехлю " Плевнелиев и такива като него потвърждават и друго - те желаят да вземат главата на и да откраднат партията му! Харизвайки я на чорбаджията си Иво Прокопиев и неговите настойници от НПО-тата на Сорос.

Не Борисов, Плевнелиев да излезе и да се извини на народа за печалното си президенство, поради което в действителност Румен Радев стана президент.

На финала - Росен Плевнелиев е цялостен п......Преброихте ли добре точките?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР