Печалният риалити герой Ричард Величков рязко напълня покрай стреса с

...
Печалният риалити герой Ричард Величков рязко напълня покрай стреса с
Коментари Харесай

След скандала с добавката: Ричард Великов се ошишка от стрес

Печалният риалити воин Ричард Величков внезапно изпълня около напрежението с противозаконната хранителна добавката, видя „ Галерия “. Бившият фитнес инструктор е качил най-малко 5 кг от горната страна и много се е занемарил, описват негови сътрудници от Нов български университет. Те даже показаха страдание към Ричи, който всекидневно търпял насмешки и обидни подвиквания по коридорите.

„ Присмиват му се и се гаврят с него. Завират му телефоните в лицето, с цел да го снимат и да го предизвикат “, описа пред „ Галерия “ студент от Нов български университет, станал очевидец на унизителните подиуми.

След абсурда някогашният участник във „ ВИП Брадър “ останал безусловно без другари и се наливал самичък по кръчмите всяка вечер.

Всичко това се отразило зле освен на душeвността и самочувствието, само че и на физиката му. Величков качил много килограми и поради невъзможността да посещава фитнес залата, от която бе позорно изпъден. Зевзеци пък се майтапят, че органите на реда са му иззели хранителната добавка за намаляване и без нея е почнал стремително да пълнее.

Припомняме, че инструкторът от Мадан бе изобличен от влогъра Любо Жечев , че продава рискова хранителна добавка, неразрешена от Европейската организация по медикаментите. Малко след разкритията последва уволняване за Величков от фитнес залата, а по-късно бе атакуван пред дома си от незнайни причинители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР