Пазете се от досадни недоразумения, съветват звездитеОвен През този ден

...
Пазете се от досадни недоразумения, съветват звездитеОвен През този ден
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Пазете се от досадни недоразумения

Пазете се от досадни недоразумения, поучават звездите

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...
 

Близнаци

Няма да съумеете да довършите работите, които, въпреки и да са били значими, не са съумели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото посред път, с вярата, че всичко някак „ автоматизирано ” ще завърши. За Ваше страдание, това не е станало, и през днешния ден би трябвало да се постараете, с цел да приключите и да се справите със обстановката. За благополучие, Вие сте задоволително дейни и енергични, с цел да вземете нужните ограничения.Не би било зле, да намерите съидейник и асистент всред околните си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи през днешния ден е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате много по-добре.
 

Рак

Изследвайте в този момент някаое непознато място отвън дома си. Идете на дълга разходка, разходете се из градскоите квартали и направете собстевн маршрут на обиколка из региона на локалния университет. При избора на пътя би трябвало да се ръководите извънредно от личното си любознание. Дълбоко вътре у Вас се крие блестящо изразена дарба да приемате и разбирате иновационните хрумвания и в случай че в този момент се нуждаете от освен това от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да извършите по този начин, че сърцето Ви да забие бясно, а душата Ви да танцува.
 

Лъв

Това е доста удобен ден, допускащ прелестно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес елементарно се увличате от нови хрумвания и заразявате обкръжаващите със своя възторг. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните триумфи за известно време, и дано те Ви вдъхновят за чудо в личния живот. Може пък да имат отлични хрумвания, които вероятно биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни другари и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в фамилията или дома ще се окаже обект на новата Ви обвързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя прийом на мислене за това, по какъв начин и кого обичате.
 

Дева

Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.
 

Везни

Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно.
 

Скорпион

Никой не обича да страда, само че от време на време всички страдат. И дори може да се окаже потребно. Например, в случай че знаете, че би трябвало да пострадате за своето изкуство, краиера, връзки, и се окаже, че все пак заслужавате да го извършите, връзките в действителност значат доста за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целенасоченост и очевидно да усили вероятността, да получите мечтаното.
 

Стрелец

Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.
 

Козирог

Ще заставите всички заобикалящи, да Ви извърнат внимание. Днес целият свят е в ръцете Ви! Защо още не разбирате това? Ако Ви се коства, че нещо пречи или Ви лимитира, няма никой отговорен за това, та затова не би трябвало да обвинявате който и да било. Сами контролирате личния си живот, даже и в този миг изобщо да не мислите, че е по този начин. Започвайте да действате и покажете на какво сте способни, тъй като тъкмо в този момент сте най-ярката звезда.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден ще му бъдат нужни някои познания, коити преди време е почерпил от диалог с Вас. Затова се постарайте още от сутринта да обсъдите с него колкото се може повече въпроси, които могат да го заинтересуват: може и нещо свежичко да му влезе в приложимост.
 

Риби

Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР