Пазенето на чистота е трудна задача за някои хора.Калина Илиева

...
Пазенето на чистота е трудна задача за някои хора.Калина Илиева
Коментари Харесай

Бебешки памперси и боклуци летят от тераси на блок във Варна

Пазенето на непорочност е сложна задача за някои хора.

Калина Илиева от Варна се обърна към съгражданите си с апел: " Хора! Спрете да си хвърляте боклуците през терасите! Това не е обикновено! ", написа тя в обществената мрежа Facebook.

Тя споделя, че някои от живущите в жилищните блокове, ситуирани в региона на варненския квартал " Владиславово ", изхвърлят бебешки памперси през терасите си.

" Боклуците се хвърлят в коша за отпадък! Това на фотографията са бебешки памперси, които събрах на 16 септември във връзка " Да почистим България ", само че след 2 седмици ситуацията е същото. Ако не спрете - под прозорците ви скоро ще стане купчина от отпадъци и ще подам тъжба да глобят целия вход! За бога... през средновековието по този начин са си хвърляли боклуците и други неприятни неща през прозорците?!? ", прибавя още Калина.

Жената не прецизира от терасите на кой блок хвърчат бебешки памперски и отпадъци. 

" От много време се чудех дали и аз да не кача сходен пост, само че от различен блок в квартала (бл.20). На 7-ми септември бях решила независимо да почистя по този начин наречената градинка пред входа… Беше станало бунище. На мен персонално не ми е прелестно да пребивавам в такова нещо, само че очевидно на много от хората им харесва! Ще загатна и за откритото пред входа - стоп от кола, бутилка от модерните балони, куп шишета и кутии от цигари. След 3-4 дни беше същия боклучарник! Аз не желая да пребивавам в бунище! В развой на търсене съм кой прави тази бедност! ", написа в мненията под поста Стефания С.

Потребители на Facebook посъветваха Калина да подаде тъжба до виновните институции.

" Такива са " гражданките ". И под моята тераса е същият пъкъл. Ползвани превръзки, 3 глави лук, употребени ароматизирани кърпички, счупена кана, четка за зъби. Ама самочувствието им е на равнище. Утре ще кача фотоси ", закани се Димитрина И.



Снимка: Калина Илиева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР