Пъзел приложението Royal Match, разработено от малък екип в Истанбул,

...
Пъзел приложението Royal Match, разработено от малък екип в Истанбул,
Коментари Харесай

Пъзел играта „Royal Match“ детронира „Candy Crush“ от върха на магазина за приложения

Пъзел приложението Royal Match, създадено от дребен екип в Истанбул, изпревари притежаваната от Microsoft Candy Crush Saga като най-доходоносната мобилна игра в света, засенчвайки други заглавия на смарт телефони по време на слабите 12 месеца за промишлеността.

Royal Match стана най-голямата мобилна игра по месечни доходи в международен мащаб през юли и от този момент държи първото място съгласно Data.ai, който наблюдава потребителските разноски в магазините за приложения на Apple и Android. Стартирано през 2021 година, това е дебютното заглавие от Dream Games, турски стартъп, оценен на $2,75 милиарда при започване на предходната година.

Повече от десетилетие King’s Candy Crush Saga е една от най-постоянно известните игри в света на която и да е платформа, достигайки $20 милиарда кумулативни доходи тази година. Вече част от Microsoft след изкупуването на Activision Blizzard за $75 милиарда, Candy Crush е прекарала единствено шест месеца отвън топ 10 на мобилните игри с най-високи доходи, откогато беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР