Пазаруващите са открили овлажнител, чиято цел е да остави тена

...
Пазаруващите са открили овлажнител, чиято цел е да остави тена
Коментари Харесай

Купувачите се връщат отново и отново, за да купят „най-добрия овлажнител“, който придава „разкошен блясък“

Пазаруващите са разкрили овлажнител, чиято цел е да остави тена ви ослепителен, без петна и копринено равен. Тези, които са пробвали Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Cream на Medik 8 настояват, че той освен кара кожата им да „ свети “, само че също по този начин я оставя „ еластична “ и „ подхранена “. Някои споделят, че продуктът даже е оказал помощ за понижаване на появяването на фини линии и бръчки.

Със SPF30 за отбрана от слънчевите ултравиолетови лъчи - покривайки UVA и UVB, овлажнителят за £59 съдържа седем % витамин С, с цел да се насладите тена ви, като в същото време подтиква производството на колаген. Това не е всичко, защото кремът също по този начин се възползва от хидратиращия воин витамин Е, който също оказва помощ за предпазването на деликатната кожа от увреждане с помощта на антиоксидантните си свойства.

Всички тези съставки работят дружно, с цел да предотвратят признаците на прибързано стареене посредством изглаждане отстранява появяването на фини линии и бръчки, като в същото време укрепва блясъка на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР