Пазаруващите на Boots се надпреварват да се сдобият с луксозен“

...
Пазаруващите на Boots се надпреварват да се сдобият с луксозен“
Коментари Харесай

„Придаващ блясък“ овлажнител, който оставя бръчките „по-малко забележими“ намален на £10 в Boots

Пазаруващите на Boots се надпреварват да се снабдят с „ първокласен “ дневен крем срещу стареене, който е приветстван като „ най-хубавият “ крем “ единствено за £10 в офертата на търговеца за здраве и хубост от £10 във вторник.

Обикновено £24,99 L'Oreal Paris Revitalift Filler + Hyaluronic Acid Anti-Aging Anti-Wrinkle Day Cream SPF 50 Replumping Day Cream е опакован с висока централизация на чиста хиалуронова киселина, която е ориентирана към разнообразни области на кожата от повърхността до пластовете изпод, и SPF50, с цел да защищити кожата ви от слънчевите лъчи.

Намалява появяването на бръчки, също съдържа основната съставна част на растителния дестилат от фиброксил, който има стягащи свойства, помагайки ви да придадете по-младежки загар.

Почитателите на хубостта настояват, че са изпитали забележими резултати единствено за няколко часа, като някои споделят, че са останали без по-хидратиран, по-плътен тип. Само за четири седмици L'Oreal твърди, че вашите бръчки ще намалеят с към 16%, а досадните патешки крайник с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР