Пазарджик. След Брекзит пътят по отношение на България е тясно

...
Пазарджик. След Брекзит пътят по отношение на България е тясно
Коментари Харесай

Н. Пр. Ема Хопкинс, посланик на Великобритания: След Брекзит пътят по отношение на България е тясно сътрудничество като близък партньор в рамките на НАТО и на Европа

Пазарджик. След Брекзит пътят във връзка с България е тясно съдействие като непосредствен сътрудник в границите на НАТО и на Европа. Това сподели пред публицисти в Пазарджик Н. Пр. Ема Хопкинс, дипломат на Англия, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . По думите й Англия се надява за договорка при идната среща на съвета и на тясно съдействие с България в разнообразни области. „ И двете страни – Англия и Европейски Съюз, ще би трябвало да създадат взаимни отстъпки, тъй като е преговорен развой. Англия направи съответни оферти и се надява да получи такива назад от Европейския съюз “, разяснява Ема Хопкинс.
Н. Пр. Ема Хопкинс гостува в Профилирана гимназия „ Иван Аксаков “ в Пазарджик, която е едно 6-те учебни заведения в страната, определени от Атлантическия клуб в България, с поддръжката на „ Публична дипломация “ на НАТО, за присъединяване в план „ Младежки посланици на НАТО “. Проектът има за цел да запознае младежите с националните цели в региона на външната политика, активността на НАТО и приноса на България към системата за групова сигурност и защита.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР