Пазарът на Острова полудява съвсем това лято! С риска да

...
Пазарът на Острова полудява съвсем това лято! С риска да
Коментари Харесай

Челси измъкна Мората под носа на Милан с 80 милиона евро

Пазарът на Острова полудява напълно това лято! С риска да се повторим, само че със 100 милиона паунда за селекция си неконкурентен. 

Испанският национал Алваро Мората ще бъде новият нападател на британския първенец Челси, осведоми извънредно от “Марка ”. Само минути по-късно го потвърдиха и публично от Реал Мадрид и Челси.

Голаджията ще коства на Антонио Конте към 80 милиона евро, само че договарянията с " кралския клуб " са завършили сполучливо за “сините ” от Лондон. " Марка " твърди, че в околните часове Мората ще напусне лагера на Реал Мадрид в Лос Анджелис, с цел да премине медицински прегледи в британската столица.

Така снашният таран ще смени трети за последните три сезона след престоя в Ювентус и завръщането в “белия балет ”.

Въпреки че Милан се е опитал да се върне в борбата за подписа на Мората в последния миг, Челси е отправил по-добра финансово оферта за нападателя. Мората ще се трансформира в най-скъпия испански футболист в историята. Той ще се бори за повече игрови минути, откакто предходната акция в Мадрид остана в сянката на Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл.

Мората ще работи с Антонио Конте, който го притегли в Ювентус преди три години. Тогава италианският експерт напусна, с цел да поеме Скуадра адзура. Мората ще стане следващия испанец в състава на Челси след Сесар Аспиликуета, Маркос Алонсо, Педро Родригес и Сеск Фабрегас.

Така излиза наяве, че Диего Коща ще напусне “сините ”. Той желае да върви в Атлетико, само че мадридският гранд няма право на прехвърляния. Затова ще би трябвало да изчака до зимата или да избере трети вид.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР