Пазарът на криптовалутите се намира все още едва в началото

...
Пазарът на криптовалутите се намира все още едва в началото
Коментари Харесай

Международни експерти: Пазарът на криптовалути има реално бъдеще


Пазарът на криптовалутите се намира към момента едвам при започване на пътя си, само че тази зараждаща се технология има своето действително бъдеще. Това е оценката на специалисти, участващи в Шестата международна държавна среща на върха (World Government Summit) в Дубай, предават БГНЕС и ТАСС. Той се организира в комплекса Madinat Jumeirah, отдаден е на ефикасното държавно ръководство и внедряването на модерни технологии в разнообразни области на живота. В него вземат участие над 4 хиляди делегати от 140 страни, в това число оглавяващи интернационалните организации, представители на ръководещите препоръки на водещи научно-технически структури и софтуерни корпорации от целия свят.

Криптовалутата бързо набира скорост.

Както отбелязва създателят и ръководещ компанията „ Кракен биткоин ексчейндж “ (Kraken Bitcoin Exchange) Джес Пауъл, „ позитивните резултати и работата на медиите са фактори, влияещи на нарастването на потреблението на криптовалутата през предходната година “.

„ Наблюдаваме внезапно нарастване на цената на криптовалутата, което повлече след себе си интерес от страна на медиите. Освен това виждаме по какъв начин частните и корпоративните вложители започнаха да навлизат в тази сфера “, добави той. Управителят на компанията „ Блокчейн текнолъджис корпорейшън “ (Blockchain Technologies Corporation) Ник Спанос акцентира, че „ когато цената на криптовалутата пораства, доста хора стартират да се интересуват от нея и се пробват да схванат какво съставлява тя “.

„ Това, което прави криптовалутата за постигането на пиърингово доверие е невиждано, по-рано нямаше такова нещо “, продължи той. „ Хората полудяха по тази нова технология и започнаха да влагат в нея пари “.

Спанос отхвърли рецензията към криптовалутата, която насочат редица вложители. „ Криптовалутата – това е валута на паричната самостоятелност на хората и тя е повече от финансова единица “, акцентира той.

„ Манипулациите на цената не са ново нещо. Виждаме такива неща на главните пазари. Сега сме в стадия на зараждането на новата промишленост на криптовалутата и по тази причина такива операции на цената са неизбежни “, съобщи на срещата още един влиятелен специалист – президентът на компанията NEM.io Киан Лон Вонг. Много сме заинтригувани от развиването на тази технология, само че към този момент се намираме на ранен етап. Технологията блокчейн се оправда и тя остава. В бъдеще ще забележим нещо доста по-голямо, в сравнение с в този момент “, споделя изводите си специалистът.

Световната държавна среща на върха се организира под патронажа на премиера на ОАЕ и губернатор на Дубай шейх Мохамед бен Рашид ал Мактум. Тя е основана през 2013 година и за малко време се трансформира в събитие от интернационална големина.

Форумът World Government Summit се употребява интензивно за „ презентация на смели иновационни планове, призвани да извършат пробиви и да трансформират визиите за хоризонтите на вероятното “ В програмата на форума участват и такива тематики като пътищата за реализиране на правдивост в обществото през XXI век, реагиране на климатичните промени, вероятностите за асимилиране на другите планети от човечеството, ролята на биотехнологиите в медицината на близкото бъдеще и доста други.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР